Cum sa muti un blog de pe Wordpress pe Blogger in 3 pasi

          Din cate am vazut pe internet exista aceasta problema pentru unii utilizatori, care vor sa treaca de la Wordpress la Blogger.

           Cum sa muti un blog de pe Wordpress pe Blogger in 3 pasi. 


           Sa vedem cum putem face asta.

  1. Mergi in wordpress la Tools > Export. Creeaza un fisier export al blogului tau. Daca ai un blog mare, sfatul meu ar fi ca trebuie sa downloadezi fisierele separat, pentru fiecare luna. Tot ce trebuie sa faci e sa downloadezi postarile si paginile separat. Nu pierzi informatii si nici commenturi, asa ca poti face asta fara griji, fisierele downloadate isi pastreaza toate informatiile.
  2. Acum ca ai downloadat fisierele XML trebuie sa le faci compatibile cu Blogger. Acest lucru il putem face aici -  http://wordpress2blogger.appspot.com/ . Atentie pe acest site se accepta fisiere cu marimea maxima de 1MB. De aceea am sugerat sa downloadezi fisierele separat, sa alegi date astfel incat fiecare fisier sa aiba maxim 1MB. 
  3. Acum ca ai fisierele compatibile cu Blogger tot ce trebuie sa faci este sa le importi in Blogger. Pentru a face asta trebuie sa te conectezi la tabloul de bord din Blogger, intrii pe blogul in care vrei sa importezi fisierele si mergi la Setari > Importati blogul.               

             Repeta pasii 2 si 3 pana reusesti sa importi tot blog-ul de pe Wordpress. 

            Succes!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More